fbpx

M320 Saha Asistanı: Dijitale Dönüş!

M320: Saha Asistanı, Logo muhasebe programları ile entegre çalışan, saha satış ve dağıtım süreçlerini mobil ortamda yönetmeyi sağlayan bir uygulamadır. M320 ile sahadaki plasiyerler, sipariş, irsaliye, fatura, iade ve tahsilat işlemlerini kolayca gerçekleştirebilir, müşteri raporlarına anlık erişebilir, konum takibi yapabilir ve kampanya yönetimi yapabilirler. M320, Android, iOS, Web ve Windows platformlarında çalışabilen, online ve offline modlarda kullanılabilen, kullanıcı dostu arayüzü ve sesli komut özelliği ile işletmelerin verimliliğini artıran bir çözümdür

M320’in sunduğu avantajlar şunlardır:

Logo muhasebe programları ile tam uyumlu çalışması sayesinde veri bütünlüğünü sağlar.

Çevrimdışı çalışma teknolojisi ile internet bağlantısı olmadan da işlem yapılabilmesini sağlar.

Cihaz ve konum bağımsız çalışması ile işletmenin mobil aksiyon kazanmasını sağlar.

Müşteri riskine göre satışta kullanıcıyı engelleme, son satış fiyatlarına erişim, ürün ve müşteri resimleri ekleme gibi özellikler ile saha satış süreçlerini kolaylaştırır.

Rota yönetimi, konum takibi, kampanya yönetimi, yönetici raporları gibi özellikler ile saha operasyonlarını optimize eder.

Çoklu yazıcı desteği, sanal barkod okuyucu desteği, e-fatura ve e-arşiv işlemleri gibi özellikler ile teknolojik ihtiyaçlara cevap verir.

M320, saha satış ve dağıtım süreçlerinde profesyonel yönetim için tasarlanmış bir mobil uygulamadır. M320’i tercih eden işletmeler, Logo muhasebe programları ile entegre çalışan, mobil ortamda sistem yönetimine imkân sağlayan bir logo ekosistem çözümüne kavuşurlar. M320’in sunduğu paket seçenekleri ile ihtiyaca uygun satın alma seçenekleri de bulunmaktadır. M320 hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

İş ortağımız hakkında bilgi edinin.