fbpx

Notpad CRM ile satış fırsatlarını kaçırmayın

Satış fırsatı yönetimin unutmaları ortadan kaldırın!

Zensoft yazılım tarafından geliştirilmış olan, Notpad müşteri ilişkileri yönetim uygulaması satış fırsatlarının takip edilmesinde ve satışın gerçekleşmesinde işletmenize büyük fayda sağlar.

Kayıt altına alınan satış fırsatı kişilerinize görev olarak atanır. Kişi görev ile ilgili tüm süreçleri fırsat kaydına yazabilir, belge ekleyebilir, hatırlatıcı ekleyebilir, ajandasına kayıt edebilir ve fırsata bağlı teklifler oluşturabilir. Oluşturulan satış fırsatı ile ilgili tüm detaylar kayıt altına alındığından, personelinizin sadakati, müşteriye olan ilgi ve alakası ölçülebilir.

Satış fırsatlarının unutulması engellenir. Kaybedilen fırsatların sebebi kolay şekilde analiz edilip görülebilir. Kayıp nedenlerinin ortadan kaldırılmasında size rehberlik eder.

Çalışanların performans ölçümünü sağlar. İşten ayrılmış olan personelin tüm geçmiş işleri kayıt altına alındığından kişiye olan ihtiyaç ortadan kalkar. Bulut tabanlı çalışma teknolojisi ile her zaman ve her yerden erişim imkanı sağlar.

İşletmenizin kurumsal hafızasını oluşturup cirolarınızı arttırmak, maliyetlerinizi düşürmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.