fbpx

M320 Bilgilendirme Servisi

Merhaba, şirketinizde işinizi ve denetiminizi kolaylaştıracak bir özellikten bahsedeceğiz.

Saha da satış yada dağıtım süreçlerinde müşteriden sipariş alımı için geliştirilen ve logo muhasebe programları ile tam entegre çalışan m320 ile, Plasiyer sahada sipariş aldıktan sonra bu siparişi yanında bulunan taşınabilir bluetooth yazıcı veya araç yazıcısından çıktı olarak istediği tasarıma göre baskı yapması mümkündür.

Buna ilave olarak, ilgili belgenin dijital halinin mail veya whatsapp gibi bir iletişim aracından gönderilmesi de elbette desteklenmektedir.

Bunlara ilave olarak M320 Logo saha satış programı Enterprise paketin bir dahili modülü olan bildirim yönetimi özelliğinin de kullanılması mümkündür.

Bildirim modülü, koşullar ve şablonlar tanımlamanıza olanak sağlar. İstediğiniz eylemleri ve kullanıcıları tanımlayabilir, eylemlerin sonunda, tasarlanan şablona göre otomatik olarak kısa sms mesaj, tasarıma göre belgenin mail olarak gönderilmesi veya iç işleyiş için push notification olarak gönderilmesi mümkündür.

Bildirim özelliği sayesinde, alınan her sipariş veya tahsilata ait belge  müşteriye otomatik olarak gönderilir. Bu sayede güvenlik açıkları ve mutabakat sorunları ortadan kaldırılmış olur.

Mobil 320 Logo Mobil saha asistanı ile, sahada yapılan satış eylemleri veya tahsilat ödeme işlemleri sonrasında, işleme ait olan belgenin otomatik olarak müşteriye mail gönderilmesi veya bilgilendirme için kısa mesaj gönderilmesi mümkündür.

bu özelliğin amacı, alınan siparişin veya tahsilatın müşteriye belge olarak gönderilmesi, karşılıklı güvenin tesis edilmesi ve denetimin sağlanmasıdır.

Bunun için Mobil 320 uygulamasında ayarlar, sistem ayarları alanında gerekli tanımlamalar yapılmalıdır.

Tanımlama işleminden sonra, yönetim sayfası, bildirim yönetimi alanından, gönderim şablonu ve kuralları oluşturulmalıdır.

Gerekli ayarlardan sonra, koşullar doğrultusunda, satış veya tahsilat eylemleri gerçekleştiğinde, bilgilendirme servisi otomatik olarak, mail veya sms gönderimi ile müşteriyi bilgilendirecektir.

Bu sayede mutabakat sorunları ortadan kalkar ve iç denetim artar.

İşinize fayda sağlayan çözümlerimiz için bizi takipte kalınız.