fbpx

Saha Satış Programı

 

Saha Satış Programı

M320 Logo muhasebe programı kullanan firmaların mobil ortamdan sistem yönetimine imkan sağlayan bir saha satış programıdır. Android, ios, web ve windows ortamından çevirimdışı da çalışabilen bir logo ekosistem çözümüdür.

Saha satış süreçlerinde saha satış programı olarak kullanılan M320 ile, saha da hem soğuk satış, hemde sıcak satış süreçleri yönetilebilmektedir.

Plasiyer elemanların ihtiyacı olan tüm rapor ve analizlere erişim imkanı sağlayan M320 ile, plasiyer bağımsız olarak kendilerine atanan müşterilerle ilgili tüm veriye ulaşabilmekte ve veri işleyebilmektedir.

Native bir teknoloji ile geliştirilmiş olan M320, tüm cihazlarda çalışabilir yapıdadır. Çevirim içi ve çevirim dışı çalışma teknolojisi ile şirket merkezine bağlantı olmazsa bile sistem çalışmaya devam eder. Satış belgelerinin yazdırılması ve paylaşılmasına imkan sağlar.

LOGO YAZILIM İLE TAM ENTEGRE

Logo yazılım ürünleri ile tam entegre çalışan M320, Logo start, Logo Go ve Wings ürünleri ile veritabanı üzerinden çalışırken, Logo Tiger ürün grubunda Logo object üzerinden haberleşir ve tam entegrasyon sağlar. 

Saha satış programında olması gereken tüm yetenekleri içinde barındıran M320 ile işletmenizi tek uygulamadan eksiksiz yönetebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir